Diamant

 
Multifunctionele zaal met parket gelegen op het gelijkvloers. De raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Doch is de zaal volledig verduisterbaar zodat uw presentatie in de meest optimale situatie kan plaatsvinden. Geschikt voor bijeenkomsten van 55 tot 260 personen zoals lezingen, presentaties, vergaderingen, workshops, diner, enz. Door de geïntegreerde bar biedt deze zaal de mogelijkheid om vergaderen en een after-work drink te combineren of is deze uitermate geschikt voor uw receptie, personeelsfeest, enz.
Oppervlakte 300 m²
Verdieping  gelijkvloers
Hoogte 3,00 meter

Capaciteit van de zaal

Theater

200 personen

U-vorm

55 personen

School

150 personen

Cabaret

n.v.t.

Receptie - Walking dinner

350 personen

Banket

260 personen

Onze zalen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten die horen bij een hedendaagse bedrijfsaccommodatie: flipchart, whiteboard, projectie scherm, LCD, WIFI, enz.
Ronde, ovale of rechthoekige tafel? Laat het ons weten, wij zorgen voor de beste opstelling.

Elke zaal is aangenaam ingekleed en is voorzien van sfeervolle ledverlichting die u kan dimmen of uitschakelen in functie van uw presentatie. Het klimaat kan tevens geregeld worden in functie van uw wensen.

De zalen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift. Hierdoor is onze volledige accommodatie rolstoeltoegankelijk.

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
Belgium
T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com

BE 0419.124.825