In-house catering van topniveau, van eenvoudige broodjeslunch tot uitgebreid diner

Evenementen catering in Affligem volgens uw wensen

Mede dankzij de in-huis evenementen catering in Affligem, vlak bij Asse, heeft eventlocatie De Montil een goede reputatie. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een evenement namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. De Chef van De Montil zorgt er met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd, speciaal voor u. Van eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner voor 10 tot 800 mensen.

Het kwaliteitslabel Smiley

Wij zijn in het bezit van het kwaliteitslabel de Smiley. Dit is een label van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen en toont aan dat onze keuken volledig in orde is met alle strenge normen van de voedselveiligheid.

Een ruime zaal met catering

In alle zalen kunnen wij de evenementen catering nabij Asse verzorgen. Een zaal met catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen wat betreft eten en drinken. Onze chef en zijn ervaren team maken met alle liefde uw evenementen catering nabij Affligem en Asse. Wij hebben diverse arrangementen en uw speciale wensen kunt u uiteraard doorgeven aan ons. Dan kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Reserveer uw zaal inclusief evenementen catering nabij Asse

Hebt u interesse in een mooie zaal met evenementen catering in Affligem, vlak bij Asse, of wilt u bijvoorbeeld een feestzaal met tuin huren? Naast een zaal met catering huren, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een workshopruimte of vergaderzaal te huren. Neem direct contact op met ons en samen kijken we naar alle mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +32 2 583 00 70 of stuur een e-mail info@demontil.com.

Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over nieuwigheden bij De Montil.
Uw gegevens zijn veilig bij ons en bovendien is het net zo gemakkelijk om u te registreren alsook om u opnieuw uit te schrijven.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?