Andromeda

Een modulaire zaal met parket gelegen op het gelijkvloers. Door de flexibele wanden kan deze zaal opgedeeld worden in ruimtes van 200 tot 980 m². Hierdoor is deze geschikt voor allerlei gelegenheden en in diverse opstellingen. De zaal is voorzien van grote ramen die zorgen voor een natuurlijke lichtinval en die tevens rechtstreeks toegang verschaffen tot de mooie beeldentuin. Doch is de zaal ook volledig verduisterbaar, zodat uw presentatie in de meest optimale situatie kan plaatsvinden.

Zeer geschikt voor beurzen, congressen, presentaties, recepties, bedrijfsfeesten, …

Oppervlakte 200-980 m²
Verdieping  gelijkvloers
Hoogte 4,95 meter

Capaciteit van de zaal

Theater

100 tot 800 personen

U-vorm

40 tot 80 personen

School

60 tot 500 personen

Cabaret

60 tot 400 personen

Receptie - Walking dinner

200 tot 800 personen

Banket

60 tot 800 personen

Bovenvermelde aantallen zijn slechts een richtlijn en zijn gebaseerd op de maximale capaciteiten. Deze kunnen dus verminderen naar gelang de specifieke indeling van de zaal. Wij helpen u hier graag mee verder. 

Onze zalen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten die horen bij een hedendaagse bedrijfsaccommodatie: flipchart, whiteboard, projectie scherm, LCD, WIFI, enz.

Ronde, ovale of rechthoekige tafel? Laat het ons weten, wij zorgen voor de beste opstelling.

Elke zaal is aangenaam ingekleed en is voorzien van sfeervolle ledverlichting die u kan dimmen of uitschakelen in functie van uw presentatie. Het klimaat kan tevens geregeld worden in functie van uw wensen.

De zalen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift. Hierdoor is onze volledige accommodatie rolstoeltoegankelijk.

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?