Onze accommodatie is gelegen in een groene oase van rust.

Zowel in het dagdagelijks gebruik als bij renovaties en vernieuwingen houden we rekening met energiebesparende maatregelen.

Door middel van onze 466 zonnepanelen voorzien we ook voor een groot deel in onze eigen energie. Ondertussen vermeden we hierdoor al 305.000 kg CO² uitstoot, hetgeen gelijk staat aan 10.000 geplante bomen.

Toekomstgericht zullen we hier ook nog elektrische laadpalen aan toevoegen.

Previous slide
Next slide

Onze tuin, met een oppervlakte van 5000 m², heeft naast heel wat bloemen en planten ook 2 vijvers en voorziet de omgeving van heel wat biodiversiteit.

Op vlak van voeding werken we voornamelijk met seizoensgebonden en lokale producten.

We zijn al enkele jaren ondersteunend lid van de “North Sea Chefs”. Hierdoor verbinden we ons om zo veel mogelijk onbekende (maar daarom niet minder beminde) vissoorten, gevangen door lokale vissers, op onze kaart te zetten.

Tevens proberen we zo veel mogelijk voedselverspilling tegen te gaan.

Previous slide
Next slide

Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over nieuwigheden bij De Montil.
Uw gegevens zijn veilig bij ons en bovendien is het net zo gemakkelijk om u te registreren alsook om u opnieuw uit te schrijven.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?