Communie feestzaal

Bij De Montil zit u altijd goed voor een familiefeest, jubileum, pensioenviering of verjaardagsfeest

Home » Communie feestzaal

Veertien zalen
Gratis parkings
In huis catering

De Montil in Affligem, vlak bij Brussel, heeft voor de eerste communie een zeer geschikte feestzaal. Voor elk type feest zijn onze modulaire zalen aan te passen. Wilt u liever klein en intiem of lekker groot en uitgebreid? Alles kan bij De Montil! Dankzij veeljarige ervaring zijn wij in staat om van uw communiefeest een onvergetelijk moment te maken. Helemaal zoals u het wenst.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze communie feestzaal?

Een praktische communie feestzaal voor uw feest

Het is belangrijk dat de communie feestzaal praktisch is voor het feest. Alle benodigde voorzieningen moeten natuurlijk aanwezig zijn in de feestzaal. Dit zorgt ervoor dat uw communiefeest een geweldig feest wordt. Wat u wensen ook zijn; eventlocatie De Montil doet er alles aan om er een onvergetelijk feest van te maken in de communie feestzaal. Wij kunnen ook de catering verzorgen op uw communiefeest. Onze chef zorgt samen met zijn team voor de lekkerste hapjes en drankjes.

Maak nu uw reservatie voor uw communiefeest

Zorg dat uw communiefeest een onvergetelijk moment wordt voor u en de gasten. Maak nu uw reservatie zodat u zeker bent van uw gewenste zaal. Naast feestzalen huren kunt u ook bijvoorbeeld een vergaderzaal huren om ongestoord te vergaderen met uw collega’s. Het is heel eenvoudig om ons te contacteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 2 583 00 70 en per e-mail op info@demontil.com.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
België

T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com
BE 0419.124.825