Communie feestzaal

De Montil in Affligem, vlak bij Brussel, heeft voor de eerste communie een zeer geschikte feestzaal. Voor elk type feest zijn onze modulaire zalen aan te passen. Wilt u liever klein en intiem of lekker groot en uitgebreid? Alles kan bij De Montil! Dankzij veeljarige ervaring zijn wij in staat om van uw communiefeest een onvergetelijk moment te maken. Helemaal zoals u het wenst.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze communie feestzaal?

Een praktische communie feestzaal voor uw feest

Het is belangrijk dat de communie feestzaal praktisch is voor het feest. Alle benodigde voorzieningen moeten natuurlijk aanwezig zijn in de feestzaal. Dit zorgt ervoor dat uw communiefeest een geweldig feest wordt. Wat u wensen ook zijn; eventlocatie De Montil doet er alles aan om er een onvergetelijk feest van te maken in de communie feestzaal. Wij kunnen ook de catering verzorgen op uw communiefeest. Onze chef zorgt samen met zijn team voor de lekkerste hapjes en drankjes.

Maak nu uw reservatie voor uw communiefeest

Zorg dat uw communiefeest een onvergetelijk moment wordt voor u en de gasten. Maak nu uw reservatie zodat u zeker bent van uw gewenste zaal. Naast feestzalen huren kunt u ook bijvoorbeeld een vergaderzaal huren om ongestoord te vergaderen met uw collega’s. Het is heel eenvoudig om ons te contacteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 2 583 00 70 en per e-mail op info@demontil.com.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?