Hercules

Evenementenhal van 1300 m² die speciaal ontworpen is met het oog op uw congressen, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, modeshows, banketten, enz. De hoogte van de zaal varieert van 3 meter tot 7 meter en beschikt over een akoestisch plafond. De vloerbekleding bestaat uit een vast tapijt. Door middel van de aanpalende parking kunnen vrachtwagens makkelijk aanrijden wat bijdraagt tot een vlotte en snelle op- en afbouw van uw evenement of beurs.

Oppervlakte 1300 m²
Verdieping  gelijkvloers
Hoogte 3,00 -7,00 meter

Capaciteit van de zaal

Theater

800 personen

U-vorm

n.v.t.

School

600 personen

Cabaret

600 personen

 

Receptie - Walking dinner

800 personen

Banket

800 personen

Bovenvermelde aantallen zijn slechts een richtlijn en zijn gebaseerd op de maximale capaciteiten. Deze kunnen dus verminderen naar gelang de specifieke indeling van de zaal. Wij helpen u hier graag mee verder. 

Onze zalen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten die horen bij een hedendaagse bedrijfsaccommodatie: flipchart, whiteboard, projectie scherm, LCD, WIFI, enz.
Ronde, ovale of rechthoekige tafel? Laat het ons weten, wij zorgen voor de beste opstelling.

Elke zaal is aangenaam ingekleed en is voorzien van sfeervolle ledverlichting die u kan dimmen of uitschakelen in functie van uw presentatie. Het klimaat kan tevens geregeld worden in functie van uw wensen.

De zalen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift. Hierdoor is onze volledige accommodatie rolstoeltoegankelijk.

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?