Onvergetelijke momenten beleeft u in onze feestzalen in Affligem

Mensen willen samenkomen om te vieren, te herdenken en te feesten in mooie en grote feestzalen in Affligem, nabij Asse. De Montil in Affligem, vlak bij Brussel, maakt van uw samenkomsten onder familie en vrienden onvergetelijke momenten. Vraag vrijblijvend meer informatie of een voorstel aan.

Previous slide
Next slide

Modulaire feestzalen

Wij beschikken over heel wat modulaire feestzalen in  Affligem, nabij Asse, die voortdurend up-to-date worden gehouden. Zo beschikt u steeds over een hedendaagse en volledig uitgeruste ruimte voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Onze feestzalen in Affligem, nabij Asse, bieden moderne faciliteiten en zijn gelegen op een perfecte eventlocatie op slechts drie kilometer van de autosnelweg en achttien kilometer van het centrum van onze hoofdstad.

De tuin van De Montil​

De tuin van De Montil is door de jaren heen een begrip geworden. Niet alleen in onze feestzalen maar ook verspreid over de tuin staan prachtige kunstwerken. Bijzondere foto’s als aandenken aan die speciale dag gegarandeerd! Onze feestzaal met tuin leent zich prima voor uw receptie, eerste communie, etc.

Previous slide
Next slide

Ook huwelijks- en rouwceremonies kunnen bij ons georganiseerd worden.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Previous slide
Next slide

In-huis catering

Onze goede reputatie hebben we voor een groot deel te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een feest namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. Onze chef zorgt er samen met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd. De vele mogelijkheden worden opgelijst in onze feestbrochure.

Mee met de tijd

Wij evalueren voortdurend of ons aanbod beantwoordt aan wat mensen vandaag willen. Onze feestzalen in Affligem, nabij Asse, worden regelmatig aangepast op vlak van stijl, comfort en technologie. Onze chef past het culinaire aanbod steeds aan volgens het seizoen en de nieuwste trends. 

De perfecte feestzalen in Affligem

Wij beschikken over meerdere polyvalente en volledig uitgeruste feestzalen in Affligem, nabij Asse. Elk type feest of bijeenkomst kan georganiseerd worden op deze mooie event locatie. We staan u graag met raad en daad bij om er een groot succes van te maken. Hieronder enkele types feesten waarvoor u op onze ervaring en aanpak beroep kan doen.

 • Doopfeest
 • Babyborrel
 • Communiefeest
 • Lentefeest
 • Huwelijksceremonie
 • Verlovingsfeest
 • Huwelijk
 • Familiefeest
 • Jubileum
 • Pensioenviering
 • Rouwmaaltijd
 • Verjaardagsfeest
 • Dansfeest
 • Reünie
 • Rouwceremonie

Contacteer ons

Hebt u interesse om een feest te organiseren in een van de feestzalen nabij Asse en Affligem? Contacteer ons zo snel mogelijk. Wij zijn bereikbaar per e-mail op info@demontil.com en telefonisch op +32 2 583 00 70

De Montil, goed gelegen en vlot bereikbaar

De Montil ligt centraal in het land en is vlot bereikbaar, waar u ook vandaan komt. We beschikken over ruime, gratis parkings voor 400 wagens maar we zijn ook te bereiken met het openbaar vervoer. Meer praktische informatie vindt u hier.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
T +32 2 583 00 70
E info@demontil.com

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over nieuwigheden bij De Montil.
Uw gegevens zijn veilig bij ons en bovendien is het net zo gemakkelijk om u te registreren alsook om u opnieuw uit te schrijven.

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?