Mercurius

Onze kleinste maar daarom niet minder gezellige zaal gelegen op de eerste verdieping. Het ronde raam en de wand in glas zorgen voor een extra sfeer. Geschikt voor uw vergadering, workshops, enz.

Oppervlakte 42 m²
Verdieping  1ste verdieping
Hoogte 3,15 meter

Capaciteit van de zaal

Theater

24 personen

U-vorm

15 personen

 

School

18 personen

Cabaret

n.v.t.

Bovenvermelde aantallen zijn slechts een richtlijn en zijn gebaseerd op de maximale capaciteiten. Deze kunnen dus verminderen naar gelang de specifieke indeling van de zaal. Wij helpen u hier graag mee verder. 

Onze zalen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten die horen bij een hedendaagse bedrijfsaccommodatie: flipchart, whiteboard, projectie scherm, LCD, WIFI, enz.
Ronde, ovale of rechthoekige tafel? Laat het ons weten, wij zorgen voor de beste opstelling.

Elke zaal is aangenaam ingekleed en is voorzien van sfeervolle ledverlichting die u kan dimmen of uitschakelen in functie van uw presentatie. Het klimaat kan tevens geregeld worden in functie van uw wensen.

De zalen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift. Hierdoor is onze volledige accommodatie rolstoeltoegankelijk.

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Event/info pop-up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.