Uw bedrijfsevenement wordt gegarandeerd een succes

Mensen komen samen om te vergaderen, te presenteren, te ontmoeten en te netwerken op een bedrijfsevenement. De Montil in Affligem, dicht bij Brussel, heeft alles in huis om van elk bedrijfsevenement een succes te maken. Vraag vrijblijvend meer informatie of een voorstel aan.

Altijd de juiste zaal voor uw bedrijfsevenement

Zoekt u een kleine vergaderzaal of een grote congreshal? De Montil is de perfecte eventlocatie en beschikt over meerdere en volledig uitgeruste en polyvalente eventzalen met verwarming/airco, audiovisueel materiaal, wifi, enz. Dit maakt van ons de perfecte eventlocatie voor uw bedrijfsevenement. Wij staan u altijd met raad en daad bij om van uw evenement een succes te maken. Hieronder enkele types evenementen waarvoor u op onze ervaring en aanpak beroep kan doen.

 • (Ontbijt)vergadering
 • Receptie
 • Netwerkevenement
 • Walking dinner
 • Seminarie
 • Workshop
 • Symposium
 • Congres
 • Beurs
 • Productpresentatie
 • Prijsuitreiking
 • Personeelsfeest
 • Jubileumviering
 • Teambuilding
 • Sinterklaasfeest

Mee met de tijd

Wij evalueren onafgebroken of ons aanbod beantwoordt aan wat mensen vandaag willen. De vergader- en feestzalen worden regelmatig aangepast op vlak van stijl, comfort en technologie, en onze chef past het culinaire aanbod steeds aan volgens het seizoen en de nieuwste trends.

Previous slide
Next slide

Veertien unieke eventzalen

Wij beschikken over heel wat modulaire vergaderzalen en evenementenruimtes, die voortdurend up-to-date worden gehouden. Zo beschikt u steeds over een hedendaagse en volledig uitgeruste ruimte voor uw bedrijfsevenement. Verder kunt u ook gebruik maken van de open receptieruimtes en onze grote tuin met aanpalend terras.

Onze bijzondere tuin

De tuin van De Montil is door de jaren heen een begrip geworden en in 2015 werd de tuin volledig heraangelegd. Niet alleen in onze diverse zalen, maar ook verspreid over de tuin staan mooie kunstwerken. De tuin leent zich prima voor bedrijfsevenementen, barbecues, recepties en walking dinners.

Previous slide
Next slide

Laat u alvast inspireren en bekijk enkele sfeerbeelden van mogelijke evenementen

Previous slide
Next slide

Catering in De Montil

Onze goede reputatie hebben we voor een groot deel te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van onder meer een bedrijfsevenement namelijk aan de hand van de gastronomie. Wij laten dan ook niets aan het toeval over. Onze chef zorgt er samen met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd voor alle gasten.

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Contacteer ons

Hebt u iets te vieren en wilt u bijvoorbeeld een feestzaal of een vergaderzaal huren? De Montil is een geweldige locatie en zorgt voor onvergetelijke momenten! Contacteer ons zo snel mogelijk. Wij zijn bereikbaar per e-mail op info@demontil.com en telefonisch op +32 2 583 00 70. De Montil is vlot bereikbaar dus u kunt gerust langskomen op ons adres. Neem contact met ons op indien uw op de hoogte wilt blijven van de laatste tips en belangrijke informatie.

De Montil, goed gelegen en vlot bereikbaar

De Montil ligt centraal in het land en is vlot bereikbaar, waar u ook vandaan komt. We beschikken over ruime, gratis parkings voor 400 wagens maar we zijn ook te bereiken met het openbaar vervoer. Meer praktische informatie vindt u hier.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
T +32 2 583 00 70
E info@demontil.com

Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over nieuwigheden bij De Montil.
Uw gegevens zijn veilig bij ons en bovendien is het net zo gemakkelijk om u te registreren alsook om u opnieuw uit te schrijven.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?