Feestzaal met tuin

Bij De Montil in Affligem, vlak bij Brussel, kunt u uw evenement in een feestzaal met tuin organiseren. In elk seizoen geeft de prachtige tuin van De Montil elk evenement een unieke sfeer. Wij zorgen voor een familiale gastvrijheid met de professionaliteit van een ervaren team.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze feestzaal met tuin?

Een feestzaal met tuin vol kunst

Dwars door de tuin van De Montil kunt u, naast een vijver en een aantal terrassen, unieke kunst tegenkomen. De prachtige feestzaal met tuin beschikt over een unieke verzameling van kunstwerken en ze zijn echt een lust voor het oog. De kunstwerken zijn divers en geven de tuin en het evenement extra glans. De kunst wordt helemaal doorgetrokken tot onze moderne keuken. Samen met het mooie terras is dit dé eventlocatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, receptie of een bedrijfsevenement. Het terras wordt gedeeltelijk overkoepelt door een zeilstructuur en leent zich voor verscheidende aangelegenheden. De tuin van De Montil is de perfecte plek voor elke gelegenheid om mooie foto’s te maken.

Bekijk nu de mogelijkheden

Er gaat niets boven onvergetelijke momenten. U kunt bijzondere momenten bleven in onze feestzaal met tuin. Een communie feest kunt u bijvoorbeeld vieren in een van onze zalen, die wij omtoveren tot communie feestzaal. Geniet van de gezelligheid, de mooie omgeving vol met mooie kunstwerken op een toplocatie en natuurlijk de sfeer. Bent u op zoek ideeën, een voorstel of een offerte? Hebt u vragen over de juiste aanpak van bijvoorbeeld uw evenement? Contacteer ons door te bellen naar +32 2 583 00 70 en stuur e-mail naar info@demontil.com. Wij staan u graag te woord.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?