Evenementen met catering in Affligem

Bij De Montil zit u altijd goed voor een vergaderzaal, beurs of andere zakelijke evenementen

Mededankzij onze in-huis evenementen catering in Affligem, vlak bij Asse, heeft eventlocatie De Montil een goede reputatie. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een evenement namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. De Chef van De Montil zorgt er met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd, speciaal voor u. Van eenvoudige broodjeslunch tot een uitgebreid diner voor tien tot duizend mensen; onze feestzaal met catering is de ideale plek om uw feest te vieren.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze vergaderzaal?

Evenementen met catering volgens het kwaliteitslabel Smiley

Wij zijn in het bezit van het kwaliteitslabel de Smiley. Dit is een label van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen en toont aan dat onze keuken volledig in orde is met alle strenge normen van de voedselveiligheid. In onze feestzaal met catering geniet u dus zorgeloos van de heerlijkste gerechten.

Een ruime zaal met catering

In elke feestzaal kunnen wij de evenementen catering verzorgen. Een zaal met catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen wat betreft eten en drinken. Onze chef en zijn ervaren team maken met alle liefde uw evenementen catering. Wij hebben diverse arrangementen en uw speciale wensen kunt u uiteraard doorgeven aan ons. Dan kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Een feestzaal met catering voor elke gelegenheid

Het huren van een feestzaal met catering is de perfecte manier om een stressvrij en onvergetelijk evenement te organiseren. Of het nu gaat om een trouwfeest, verjaardagsfeest, of een bedrijfsevenement, een feestzaal biedt een comfortabele en sfeervolle omgeving waarin gasten kunnen genieten van het moment. Met catering inbegrepen, kunnen gastheren en gastvrouwen zich volledig richten op het vermaken van hun gasten, wetende dat het eten en drinken professioneel wordt verzorgd. Of je nu kiest voor een gastronomisch diner voor een jubileum, een buffet, of hapjes, catering maakt het plannen van een evenement moeiteloos en zorgt ervoor dat iedereen tevreden en goed gevoed naar huis gaat.

Reserveer uw zaal inclusief evenementen catering

Hebt u binnenkort evenementen op de planning staan en hebt u interesse in een mooie zaal met catering of wilt u bijvoorbeeld een feestzaal met tuin huren? Naast een feestzaal met catering huren, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een workshopruimte of vergaderzaal te huren. Neem direct contact met ons op en samen kijken we naar alle mogelijkheden.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?