Bedrijfsruimte huren

Bij De Montil zit u altijd goed voor een vergaderzaal, beurs of andere zakelijke evenementen

Voor elk bedrijfsevenement kunt u een geschikte bedrijfsruimte huren bij ons. De Montil in Affligem, nabij Brussel, heeft verschillende soorten ruimtes voor u en uw collega’s. Het is bij ons mogelijk om een bedrijfsruimte te huren waarin u met tien tot wel duizend collega’s ongestoord kunt vergaderen.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze vergaderzaal?

Voordelig een bedrijfsruimte huren in Affligem

Een kantoorruimte huren bij eventlocatie De Montil kost u niet veel. Wij hanteren per dag, per dagdeel en per uur voordelige tarieven. In de diverse bedrijfsruimtes staan prachtige kunstwerken van kunstenaars uit de Belgische kunstgeschiedenis. In de bekende tuin van De Montil staan er ook een aantal prachtige kunstwerken. Dit is de ideale plek om mooie foto’s te maken. Een bedrijfsruimte huren kan inclusief met catering. Wij verzorgen geheel de catering voor alle gasten op uw bedrijfsevenement.

Leg nu uw werkruimte vast

Moet u een ruimte huren voor een bedrijfsevenement? Het is heel eenvoudig om een werkruimte te huren. U hoeft ons alleen te contacteren en dan zullen we samen kijken naar de vele mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 2 583 00 70 en per e-mail op info@demontil.com.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Events voorjaar 2024

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen op één van onze events?