Bedrijfsruimte huren

Bij De Montil zit u altijd goed voor een vergaderzaal, beurs of andere zakelijke evenementen

Home » Bedrijfsruimte huren

Veertien zalen
Gratis parkings
In huis catering

Voor elk bedrijfsevenement kunt u een geschikte bedrijfsruimte huren bij ons. De Montil in Affligem, nabij Brussel, heeft verschillende soorten ruimtes voor u en uw collega’s. Het is bij ons mogelijk om een bedrijfsruimte te huren waarin u met tien tot wel duizend collega’s ongestoord kunt vergaderen.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze vergaderzaal?

Voordelig een bedrijfsruimte huren in Affligem

Een kantoorruimte huren bij eventlocatie De Montil kost u niet veel. Wij hanteren per dag, per dagdeel en per uur voordelige tarieven. In de diverse bedrijfsruimtes staan prachtige kunstwerken van kunstenaars uit de Belgische kunstgeschiedenis. In de bekende tuin van De Montil staan er ook een aantal prachtige kunstwerken. Dit is de ideale plek om mooie foto’s te maken. Een bedrijfsruimte huren kan inclusief met catering. Wij verzorgen geheel de catering voor alle gasten op uw bedrijfsevenement.

Leg nu uw werkruimte vast

Moet u een ruimte huren voor een bedrijfsevenement? Het is heel eenvoudig om een werkruimte te huren. U hoeft ons alleen te contacteren en dan zullen we samen kijken naar de vele mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 2 583 00 70 en per e-mail op info@demontil.com. Bent u op zoek naar berichten met aankondigingen of tips voor een succesvol evenement? Bekijk onze berichten.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
België

T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com
BE 0419.124.825