De onvergetelijke momenten in uw leven beleeft u hier

Mensen willen samenkomen om te vieren, te herdenken, te feesten. Bij De Montil maakt u van uw samenkomsten onder familie en vrienden  onvergetelijke momenten. Vraag vrijblijvend meer informatie of een voorstel aan.

Altijd de juiste zaal

Bijeenkomsten van 10 tot 1000 personen

De Montil beschikt over meerdere polyvalente en volledig uitgeruste feestzalen. Elk type feest of bijeenkomst kan georganiseerd worden. We staan u graag met raad en daad bij om er een groot succes van te maken. Hieronder enkele types feesten waarvoor u op onze ervaring en aanpak beroep kan doen.

 • Doopfeest
 • Babyborrel
 • Communiefeest
 • Lentefeest
 • Huwelijksceremonie
 • Verlovingsfeest
 • Huwelijk
 • Familiefeest
 • Jubileum
 • Pensioenviering
 • Rouwmaaltijd
 • Verjaardagsfeest
 • Dansfeest
 • Reünie
 • Rouwceremonie

Ook huwelijks- en rouwceremonies kunnen bij ons georganiseerd worden.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Mee met de tijd

We evalueren onafgebroken of ons aanbod beantwoordt aan wat mensen vandaag willen. De feestzalen worden regelmatig aangepast op vlak van stijl, comfort en technologie en de Chef past het culinaire aanbod steeds aan volgens het seizoen en de nieuwste trends. De vele mogelijkheden worden opgelijst in onze feestbrochure.

feestzalen

De Montil beschikt over heel wat modulaire feestzalen die voortdurend up to date worden gehouden. Zo beschikt u altijd over een hedendaagse en volledig uitgeruste ruimte voor uw feesten en recepties. Verder kan u ook gebruik maken van de open receptieruimtes, de bar en de prachtige tuin.

Een feesttuin

De tuin van De Montil is door de jaren heen een begrip geworden en in 2015 werd hij volledig heraangelegd. Niet alleen in onze zalen maar ook verspreid over de tuin staan prachtige kunstwerken. Heel wat pas getrouwde koppeltjes hebben er hun foto’s laten maken. De tuin leent zich prima voor recepties, ceremonies en walking dinners.

Catering

Onze goede reputatie hebben we voor een groot deel te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een feest namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. De Chef van De Montil zorgt er met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd. Van eenvoudige broodjeslunch tot uitgebreid diner.

Wil u meer weten over de mogelijkheden?

Vraag dan onze feestbrochure, boordevol suggesties, aan. Bel ons even 02 583 00 70 of stuur een e-mail

De Montil. Goed gelegen en vlot bereikbaar

De Montil. Goed gelegen en vlot bereikbaar

De Montil ligt centraal in het land en is vlot bereikbaar, waar u ook vandaan komt. Slechts 3 km van de autosnelweg (afrit 19a Affligem) en 18 km van het centrum van Brussel. We beschikken over een ruime, gratis parking waar u uw wagen kwijt kunt maar u kan evengoed met het openbaar vervoer komen.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over de nieuwigheden bij De Montil. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wenst u onze nieuwsbrief toch niet meer te ontvangen? Dan kan u zich net zo gemakkelijk opnieuw uitschrijven.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
België

T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com
BE 0419.124.825