Momenten beleeft u in onze feestzalen in Affligem

Mensen willen samenkomen om te vieren, te herdenken en te feesten in mooie en grote feestzalen nabij Affligem en Asse. De Montil in Affligem, vlak bij Brussel, maakt van uw samenkomsten onder familie en vrienden onvergetelijke momenten. Vraag vrijblijvend meer informatie of een voorstel aan.

De perfecte feestzalen in Affligem

Wij beschikken over meerdere polyvalente en volledig uitgeruste feestzalen in Affligem, nabij Asse. Elk type feest of bijeenkomst kan georganiseerd worden op deze mooie event locatie. We staan u graag met raad en daad bij om er een groot succes van te maken. Hieronder enkele types feesten waarvoor u op onze ervaring en aanpak beroep kan doen.

 • Doopfeest
 • Babyborrel
 • Communiefeest
 • Lentefeest
 • Huwelijksceremonie
 • Verlovingsfeest
 • Huwelijk
 • Familiefeest
 • Jubileum
 • Pensioenviering
 • Rouwmaaltijd
 • Verjaardagsfeest
 • Dansfeest
 • Reünie
 • Rouwceremonie

Ook huwelijks- en rouwceremonies kunnen bij ons georganiseerd worden.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Mee met de tijd

Wij evalueren onafgebroken of ons aanbod beantwoordt aan wat mensen vandaag willen. Onze vergaderzalen en feestzalen in Affligem, nabij Asse worden regelmatig aangepast op vlak van stijl, comfort en technologie. Uw feest of bedrijfsevenement vindt plaatst de chef past het culinaire aanbod steeds aan volgens het seizoen en de nieuwste trends. De vele mogelijkheden worden gelijst in onze feestbrochure.

Modulaire feestzalen

Wij beschikken over heel wat modulaire feestzalen in regio Affligem en Asse, die voortdurend up-to-date worden gehouden. Zo beschikt u steeds over een hedendaagse en volledig uitgeruste ruimte voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Het congrescentrum en onze feestzalen in Affligem, nabij Asse bieden moderne faciliteiten en zijn gelegen op een perfecte eventlocatie op slechts drie kilometer van de autosnelweg en achttien kilometer van het centrum van onze hoofdstad.

De tuin van De Montil

De tuin van De Montil is door de jaren heen een begrip geworden en in 2015 werd de tuin volledig heraangelegd. Niet alleen in onze feestzalen in Affligem, maar ook verspreid over de tuin staan prachtige kunstwerken. Bijzondere foto’s als aandenken aan die speciale dag gegarandeerd! Onze feestzaal met tuin leent zich prima voor uw receptie, eerste communie etc.

In-huis catering

Onze goede reputatie hebben we voor een groot deel te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een feest namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. Onze chef zorgt er samen met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd in alle feestzalen nabij Asse. Van eenvoudige broodjeslunch tot uitgebreid diner.

Contacteer ons

Hebt u interesse om een groot evenement te organiseren in een van de feestzalen nabij Asse en Affligem? Contacteer ons zo snel mogelijk. Wij zijn bereikbaar per e-mail op info@demontil.com en telefonisch op +32 2 583 00 70

De Montil. Goed gelegen en vlot bereikbaar

De Montil. Goed gelegen en vlot bereikbaar

De Montil ligt centraal in het land en is vlot bereikbaar, waar u ook vandaan komt. Slechts 3 km van de autosnelweg (afrit 19a Affligem) en 18 km van het centrum van Brussel. We beschikken over ruime, gratis parkings maar u kan evengoed met het openbaar vervoer komen.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

  Stuur ons een bericht

  Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

  Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over nieuwigheden bij De Montil.
  Uw gegevens zijn veilig bij ons en bovendien is het net zo gemakkelijk om u te registreren alsook om u opnieuw uit te schrijven.

  De Montil nv
  Moortelstraat 8
  B-1790 Affligem (Essene)
  België

  T +32 2 583 00 70
  F +32 2 583 00 80
  E info@demontil.com
  BE 0419.124.825