Een tuin vol kunst

 

Jan De Bolle (1930 – 2013), stichter van het congrescentrum, onderhield contacten met meerdere beeldende kunstenaars en haalde heel wat van hun werken naar De Montil. Deze werken kan u vandaag bewonderen doorheen het gebouw en in de prachtige tuin, die in 2015 volledig werd heraangelegd.
Samen met het terras, dat deels overkoepeld wordt door een zeilstructuur, is onze tuin de uitgelezen plek voor uw receptie, barbecue,  enz. Ook andere evenementen zoals een workshop zijn uiteraard mogelijk. 

Onze prachtige tuin met een unieke verzameling kunstwerken zijn een lust voor het oog. Samen met het mooie terras is dit de locatie voor een leuke buitenreceptie of een gezellige (winter)barbecue. Het grote terras wordt gedeeltelijk overkoepeld door een zeilstructuur en leent zich voor verscheidende aangelegenheden.

 

 

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

  Stuur ons een bericht

  De Montil nv
  Moortelstraat 8

  B-1790 Affligem (Essene)
  Belgium
  T +32 2 583 00 70
  F +32 2 583 00 80
  E info@demontil.com

  BE 0419.124.825