Workshopruimte huren

Bij De Montil zit u altijd goed voor een vergaderzaal, beurs of andere zakelijke evenementen

Home » Vergaderzaal huren
Veertien zalen
Gratis parkings
In huis catering

De Montil biedt u de mogelijkheid om een workshopruimte in Affligem te huren voor u workshop. Een groot aantal workshops en vergaderingen vond al plaats in De Montil in Affligem, nabij Brussel. Elke modulaire zaal van ons is aan te passen aan een geschikte workshopruimte in Affligem. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het gegarandeerd een geslaagde workshop wordt.

Wilt u bijzondere momenten beleven in onze vergaderzaal?

Workshopruimte huren in Affligem

Alle soorten workshops kunt u organiseren bij eventlocatie De Montil. Elke dag doen wij er alles aan om elke workshopruimte en feestzaal up-to-date te houden. Om goed aan de verwachtingen van de klant te voldoen, doen wij continu aanpassingen omtrent stijl, comfort en technologie. Op deze manier kunt u een workshopruimte in Affligem huren die volledig aan uw eisen voldoet. Het congrescentrum van ons beschikt niet alleen over veertien volledig uitgeruste feestzalen, waar tien tot 1000 personen aanwezig kunnen zijn, maar ook over een grote beurshal.

Catering tijdens de workshop

De goede reputatie die wij jarenlang hebben opgebouwd, hebben we grotendeels te danken aan onze in-huis catering. Aan de hand van gastronomie beoordelen de meeste bezoekers onder meer de kwaliteit van een workshop of feest. De chef van De Montil en zijn team zorgen ervoor dat u niks te kort komt als het gaat om het eten. Het team kan voor ruim 1000 gasten diverse gerechten maken. Wilt u een broodjeslunch of liever avondeten?  Voor de chef en zijn team is het geen enkel probleem.

Huur nu uw workshopruimte voor een evenement

Wacht niet te lang en contacteer ons direct als u een volledig uitgeruste workshopruimte in Affligem wilt huren. Wij zullen met u overleggen over de inrichting en overige zaken zodat het een geslaagde workshop wordt. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsruimte huren of een evenement in een van onze feestzalen organiseren? Contacteer ons dan meteen telefonisch of per mail. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer +32 2 583 00 70 en een e-mail te sturen naar info@demontil.com.

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
België

T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com
BE 0419.124.825