Zon-Uranus

Multifunctionele zaal met parket gelegen op de eerste verdieping. Door de flexibele wand kan deze zaal opgedeeld worden in 2 ruimtes van 48 en 72 m². De grote, hoge ramen zorgen voor een natuurlijke lichtinval en verschaffen een rechtstreekse toegang tot het aanpalende terras vanwaar u een mooi uitzicht hebt op onze beeldentuin. Doch is de zaal volledig verduisterbaar zodat uw presentatie in de meest optimale situatie kan plaatsvinden. Geschikt voor allerhande bijeenkomsten van 20 tot 140 personen.

Oppervlakte 102
Verdieping  1ste verdieping
Hoogte 3,00 meter

Capaciteit van de zaal

Theater

130 personen

U-vorm

55 personen

School

81 personen

Cabaret

6 x 8 en 4 x 6 personen

Receptie - Walking dinner

140 personen

Banket

90 personen

Onze zalen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten die horen bij een hedendaagse bedrijfsaccommodatie: flipchart, whiteboard, projectie scherm, LCD, WIFI, enz.
Ronde, ovale of rechthoekige tafel? Laat het ons weten, wij zorgen voor de beste opstelling.

Elke zaal is aangenaam ingekleed en is voorzien van sfeervolle ledverlichting die u kan dimmen of uitschakelen in functie van uw presentatie. Het klimaat kan tevens geregeld worden in functie van uw wensen.

De zalen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met de lift. Hierdoor is onze volledige accommodatie rolstoeltoegankelijk.

Download hier de grondplannen, inclusief afmetingen, van al onze vergader- en eventzalen.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

  Stuur ons een bericht

  De Montil nv
  Moortelstraat 8

  B-1790 Affligem (Essene)
  Belgium
  T +32 2 583 00 70
  F +32 2 583 00 80
  E info@demontil.com

  BE 0419.124.825