Naar aanleiding van de door de overheid genomen maatregelen inzake het Covid-19/Corona-virus dienen alle handelszaken met horeca activiteiten te sluiten vanaf 14/03 tot en met 03/04. Ook wij dienen dus, tot nader order, tijdelijk onze deuren te sluiten tot en met 03/04.

Als ondernemer willen wij graag mee onze verantwoordelijkheid nemen in de wereldwijde pogingen om een verdere verspreiding van het virus te stoppen. Daar deze genomen maatregelen waarschijnlijk nog zullen verder duren tot na 03 april hebben wij, met spijt in het hart, beslist om onze paasbrunch die gepland stond op zondag 12 april 2020 preventief te annuleren.

Onze feestbrunch op zondag 10 mei 2020 zal, tot nader order, wel doorgaan.

Wij evalueren de situatie opnieuw op het moment dat ook wij meer nieuws ontvangen omtrent de genomen maatregelen en brengen u dan zo snel mogelijk op de hoogte.

We betreuren ten zeerste deze situatie maar hopen dat wij op jullie begrip kunnen rekenen in deze voor ons allen moeilijke en onvoorspelbare tijden. We hopen u dan ook zo snel mogelijk terug bij ons te mogen ontvangen!