De Montil staat u bij met alle praktische zaken van uw evenement

Geniet samen met uw gasten, wij zorgen voor de rest

Bij een geslaagd evenement komt heel wat kijken maar maak u geen zorgen, u kan rekenen op onze ruime ervaring en onze inzet. Voor heel wat diensten hebben we de nodige mensen en materialen in huis en zo nodig schakelen we enkele trouwe partners in.

Zaaldiensten

Externe diensten

Wij kunnen u bijstaan voor het inhuren van personeel voor:

  • Parking
  • Hostessen
  • Vestiaire
  • Toilet

In-huis catering

Onze goede reputatie hebben we voor een groot deel te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een evenement namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. De Chef van De Montil zorgt er met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd. Van eenvoudige broodjeslunch tot uitgebreid diner voor 10 tot 1000 personen.

 

Veiligheid

Techniek

Heel wat materiaal hebben we in huis en waar nodig doen we beroep op onze technische partner Play AV.

 

Veiligheid

Veiligheid

We streven naar optimale veiligheid. 4 op 5 van onze medewerkers zijn opgeleid om de eerste zorgen te kunnen toedienen. Ons congrescentrum is voorzien van een AED-toestel (automated external defibrillator) en we dragen tevens het label “hartveilig bedrijf”. Ook werd ons het ‘Smiley’ label toegekend, wat betekent dat we alle regels inzake voedselveiligheid strikt toepassen.

Parking

Gratis parking

Onze ruime, gratis parking is ongetwijfeld een troef:

  • Meer dan 400 plaatsen
  • Verharde ondergrond
  • Vlakbij het congrescentrum
  • Voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers

Inspiratie en informatie voor uw volgend evenement

Dankzij onze nieuwsbrief kunnen we u inspireren en informeren over de nieuwigheden bij De Montil. Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wenst u onze nieuwsbrief toch niet meer te ontvangen? Dan kan u zich net zo gemakkelijk opnieuw uitschrijven.

Zoekt u ideeën, een voorstel, een offerte?

Heeft u een idee voor een evenement of heeft u nog vragen over de juiste aanpak? We helpen u graag op weg. Aarzel dus niet ons uw vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken u een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

Stuur ons een bericht

De Montil nv
Moortelstraat 8
B-1790 Affligem (Essene)
België

T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com
BE 0419.124.825