Familiefeest

Bij De Montil zit u altijd goed voor een familiefeest, jubileum, pensioenviering of verjaardagsfeest

Ontelbare familiefeesten werden er al gevierd in De Montil. Onze modulaire zalen zijn aan te passen voor elk type feest. Klein en intiem. Groot en uitgebreid. Alles kan. Onze jarenlange ervaring staat ter beschikking om er een onvergetelijk feest van te maken. Helemaal zoals jij dat wil. De hele familie en vriendenkring zullen genieten van een familiefeest om nooit meer te vergeten.

Bereikbaar voor iedereen

De Montil is met haar centrale ligging in het land te Affligem (Essene) zowel per wagen als met het openbaar vervoer vlot te bereiken en beschikt over een ruime gratis parking voor meer dan 400 wagens.

Voor ieders budget

Onze zalen zijn stijlvol, multifunctioneel en voorzien van alle hedendaags comfort en technologie. De in-house-catering is hoogstaand en verfijnd. De bediening is uiterst professioneel. En we hebben formules voor ieders wens en ieders budget.

Ervaring inbegrepen

Er komt heel wat kijken bij het opzetten van een feest. Misschien doe je dat graag zelf of misschien laat je het helemaal aan ons over. Hoe u dit ook wil aanpakken, u kan altijd rekenen op onze ervaring, ideeën en inzet. Op de dag zelf kan u samen met u gasten genieten. Wij zorgen voor de rest.

Feestzalen

Wij doen er alles aan om onze feestzalen up to date te houden. Voortdurend worden aanpassingen uitgevoerd om zowel wat stijl betreft als comfort en technologie bij te blijven met de verwachtingen van onze klanten. Zo heeft u altijd een zaal ter beschikking die perfect is afgestemd op uw familiefeest.

Een feesttuin

De tuin van De Montil is door de jaren heen een begrip geworden en in 2015 werd hij volledig heraangelegd. Niet alleen in onze zalen maar ook verspreid over de tuin staan prachtige kunstwerken. Ideaal om er uw foto’s laten maken. De tuin leent zich prima voor recepties, ceremonies en walking dinners.

In house catering

Onze goede reputatie hebben we voor een groot deel te danken aan de in-huis catering. Heel wat mensen beoordelen de kwaliteit van een feest namelijk aan de hand van de gastronomie. We laten dan ook niets aan het toeval over. De Chef van De Montil zorgt er met zijn team voor dat alles wat uit zijn keuken komt tot in de puntjes is verzorgd. Van receptie tot uitgebreid diner.

Wil u meer weten over de mogelijkheden voor uw familiefeest?

Vraag dan onze feestbrochure, boordevol suggesties, aan. Bel ons even 02 583 00 70 of stuur een e-mail

Geen vraag is ons vreemd?

Heeft u nood aan ideeën, een voorstel, een offerte? Vragen over de juiste aanpak? We helpen je graag op weg. Aarzel dus niet ons je vraag voor te leggen. We informeren u over de mogelijkheden en maken een vrijblijvend voorstel met prijsberekening.

De Montil nv
Moortelstraat 8

B-1790 Affligem (Essene)
Belgium
T +32 2 583 00 70
F +32 2 583 00 80
E info@demontil.com

BE 0419.124.825

    Stuur ons een bericht